Brandon Norton amerikai hajóskapitány, kereskedő és földbirtokos. Emily Williams az angol előkelőség fiatal tagja. Mindketten a társadalmi elvárásaik rabjai, amelyből kiút csak akkor lesz, ha összefognak.

Egy óceánt átszelő hajóút, egy mély barátság, egy tragédia, és a konvenciók felrúgása vajon össze tudja tartani a családot?

Lehet-e szerelem és sírig tartó házasság abból, ha tiszteljük és becsüljük a másikat? Ez elég a boldogsághoz? 

Mindezekre a kérdésekre választ ad ez a romantikus történet, mely egy kalandos utazásra hívja az olvasót!

7 Comments

  1. Hatalmas gratulációm Anitának, akinek ez az első könyve! Aki szereti ezt a műfajt, semmi esetre se hagyja ki! A könyv nagyon szórakoztató. Szerethető karakterekkel, rejtélyekkel, melyek mindegyikére választ kapunk a történet végén. Kíváncsian várom Anita további szerzeményeit, melyekből remélem lesz bőven. Nálam a könyv 10/10!

  2. Anita McKay egyik tesztolvasója voltam. Megtisztelve érzem magamat még a mai napig is, mert először olvastam ennyire romantikus könyvet. A műfajt eddig nem ismertem, mert főként fantasyt olvastam. Magával ragadó, történt az igaz szerelemről, az igaz barátságról, az ármányról és a családi titkokról. Meleg szívvel ajánlom!

  3. Szeretettel, szerelemmel, igaz barátsággal, ármánykodással átszőtt, izgalmas, ügyesen felépített történet, amely magával ragad már a könyv legelején. Egy olyan érzelemdús, gördülékeny cselekménysorozat, melyet igazán csak a történet végén értünk meg.
    Akinek kezébe kerül e könyv, le sem fogja tenni, míg ki nem olvasta.
    Szívből gratulálok, Anita McKay a könyv kiadatásához! Szívből örülök, hogy ebben a formájában is el tudtam olvani és külön köszönöm a könyv elején lévő ajánlásodat!
    Várom a folytatást!

  4. Anita! A kapitány hazatér című könyved nagyon esemény dús, pörögnek a dolgok és a végén van egy kis csavar benne ami érdekessé teszi a történetet. Gyorsan, könnyen lehet olvasni, csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a könnyed romantikus regényt.
    GRATULÁLOK AZ ELSŐ KÖNYVEDHEZ!!! Várjuk a többit!!!

  5. Csodálatos volt a könyv, könnyen olvasható, megfogta a lényeget.
    Remélem lesz folytatás, már nagyon várom, hogy az írónőtől többet olvassak.
    Gratulálok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük